Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittautuminen koulutukseen

Takaisin etusivulle. Tarkat ohjeet täältä. Opintopolku ja yhteishaku 2021 löytyvät täältä https://opintopolku.fi/wp/fi/.
Hakuohjeet:
1. Valitse koulutus/koulutukset, joihin haluat hakea klikkaamalla vihreää + -merkkiä. Koulutus siirtyy "ostoskoriin" sivun yläreunaan.
2. Jatka klikkaamalla "Ilmoittaudu/Hakeudu!" -painiketta.
3. Käyttöehdot, jatkaaksesi sinun tulee lukea ja hyväksyä käyttöehdot ja painaa vihreää "Hyväksyn, jatka" -painiketta.
4. Täytä ja tallena hakemus.
5. Saat sähköpostiisi vahvistuksen koulutukseen hakeutumisesta. Vahvistus ei tarkoita, että sait paikan vaan ainoastaan, että hakemuksesi on vastaanotettu.
6. Oppilaitos lähettää sinulle tiedon valituksi tai hylätyksi tulemisesta erikseen.

Kiitos hakemuksesta. Olemme sinuun yhteyksissä puhelimitse tai sähköpostitse, jolloin sovitaan haastatteluaika. Haastattelu toteutetaan etähaastatteluna puhelimitse tai Teams-yhteydellä.

Oulun Palvelualan Opisto

Lyhytkestoiset koulutukset: Lyhytkestoisiin koulutuksiin ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmoittautumista ei ole peruttu laskutamme automaattisesti koulutuksen/testin hinnan ja lisäämme laskuun seitsemän ja puolen (7,50) euron laskutuslisän. Koulutustilaisuus järjestetään, mikäli vähintään (5) viisi henkilöä ilmoittautuu.

ValitseKoulutuksen nimiKoulutuksen/testin päiväKouluttajaKoulutuspaikkakuntaIlmoitt/Max opiskelijoitaHintaIlmoittautuminen päättyy
Valitse Hygieniaosaaminen 13.12.2021: pelkkä testi 13.12.2021 Maarit Nissi Oulu 4 / 39 35,00 06.12.2021

Tutkintotavoitteinen koulutus: Alta löydät laajan valikoiman Oulun Palvelualan Opiston perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Ilmoittaudu ja tule mukaan oppimaan! Kiitos hakemuksesta. Olemme sinuun yhteyksissä puhelimitse tai sähköpostitse, jolloin sovitaan haastatteluaika. Haastattelu toteutetaan etähaastatteluna puhelimitse tai Teams-yhteydellä